Program


Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert
3

Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió, feat: Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor
 több

Aktuális előadásokA “Jazzkívánságműsor” koncertek 2010-ben indultak és sikerük a mai napig töretlen. A közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet, és a zenekar eljátssza jazzben. A koncertsorozat legjobban sikerült darabjai szerepelnek Jazzkívánságműsor lemezeken, melyből az első 2014-ben ”Az év jazz albuma” kategóriában Fonogram-díjat kapott, a második pedig 2016-ban volt Fonogram-díj jelölt, szintén ebben a kategóriában.
A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.
Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop-, vagy rockkoncerthez hasonlít, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, a 2010-es Megasztár döntőse, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.
Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling, vagy Michel Legrand. Fellépett New Yorkban, Tokyoban és a világ számos fontos jazz klubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban. Magyarország vezető jazz-énekesnője, többször elnyerte hazánkban az "Év Jazzénekesnője" díjat.

Ajánló


Opera standup Operakoncert pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal, sok humorral.

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész…