Program


Budapest Jazz Orchestra: Real Queen

Budapest Jazz Orchestra: Real Queen

Könnyűzene - A Budapest Jazz Orchestra Bemutatja:
QUEEN - Real JAZZ - Főhajtás a Queen életműve előtt


 több

Magyarország elsőszámú jazz-nagyzenekara, a nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra szokatlan ötlettel állt elő. Ennek köszönhetően a legendás Queen együttes jazzbe öltöztetett dalai az UP Újpesti Rendezvénytér színháztermét is betölthetik majd. A Queen számok jazzbe ültetése Madai Zsolt jazz-dobos évek óta dédelgetett álma, amely Kollmann Gábor, a Budapest Jazz Orchestra művészeti igazgatójának támogatásával jöhetett létre. A Queen-életművet hallgatva egyértelművé válik, hogy a Queen nem csak egy rock-zenekar, hanem négy különböző műfajt szerető zeneszerző alkotóműhelye, nagyívű kompozíciókkal és brilliáns hangszerezéssel. Ez a zenei sokszínűség lehetővé teszi, hogy ezen a különleges estén a Queen és a jazz zene lenyűgöző egyvelegét hallgathassa meg a közönség. Olyan kevésbé ismert dalok is helyet kapnak a műsorban, amelyek hallattán a közönség vélhetően el sem hiszi majd, hogy ezek ugyanannak az együttesnek az alkotásai.

A Queen együttes sikere szorosan összefügg Freddie Mercury felülmúlhatatlan zenei zsenijével, aki egyszerre volt zeneszerző, hangszeres és énekes is.

Az előadás alatt három remek énekes-szólista idézi majd Őt meg. A tervek szerint ez az este egy olyan kivételes zenei főhajtás lesz, amely bebizonyítja majd, hogy a különböző műfajok ténylegesen átjárhatóak úgy, hogy egy új minőség szülessen.

A Budapest Jazz Orchestra olyan elismert énekeseket nyert meg a produkciónak, mint: Polyák Lilla, Csordás Levente és Kocsis Tibor. A dalokat hangszerelte: Hárs Viktor és Zakar Zoltán.

Jegyárak: 4200 Ft
Időpont és helyszín: 11.24., szombat, 19 óra, színházterem

UP Újpesti Rendezvénytér 1042 Budapest, Szent István tér 12.
Jegyek kaphatók az Újpesti Kulturális Központ intézményeiben, a jegy.hu weboldalon, az InterTicket országos hálózatában, valamint a helyszínen.

Ajánló


CSOPORTTERÁPIA- Veres1Színház mjuzikelkámedi két részben Zenéjét szerezte: Bolba Tamás A szövegkönyvet és a…

2019. február 25-én egy új sorozattal bővül az UP Újpesti Rendezvénytér programkínálata. ű…