Program


24. Duna Karnevál Nemzetközi Kulturális Fesztivál

24. Duna Karnevál Nemzetközi Kulturális Fesztivál

24. DUNA KARNEVÁL Nemzetközi Kulturális Fesztivál Gálaműsor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 11. kedd, 19:30

A Duna Karnevál immár több, mint két évtizede a minőségi kulturális turizmus kiemelt attrakciója. A Nemzetközi Kulturális Fesztivál különleges programsorozata, a néptánc – népzene, kortárs tánc, fúvós-, szimfonikus- és világzene ötvözetével, a fellépő országok sokszínű kultúrájával ezúttal Újpestre látogat.

Az idei eseménysorozatban tíz országból közel háromszáz külföldi művész csatlakozik a legelismertebb magyar tánccsoportokhoz és a Magyar Állami Népi Együtteshez és a Duna Művészegyütteshez, akik állandó szereplői a fesztiválnak, hogy értékes művészi élményt, feltöltődést kínáljanak a hagyományos értékek és újdonságok iránt egyaránt érdeklődő közönség számára. Az est folyamán a színpadon köszönthetjük Brazília, Bulgária, Dél-Afrika, Grúzia és Törökország vendégművészeit. Az Újpesti Rendezvénytér idén először ad kiváló helyszínt a Karnevál egyik nemzetközi gálaestjének, ahonnan az újpesti Bem Néptáncegyüttes, mely a Karnevál állandó szereplője sem hiányozhat. Újpestről és a világ számos tájáról érkező táncegyüttes várja tehát a közönséget június 11-én 19.30 órától a Duna Karnevál gálaműsora.

Az eseménysorozat rendezője a Duna Művészeti Társaság. Fesztivál igazgató: Mucsi János, Harangozó Gyula-díjas koreográfus, érdemes művész.

Ajánló


Az óriási érdeklődésre való tekintettel április 2-án ismételjük Világjáró sorozatunk Laosz világát bemutató előadását!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!